Aknetvål bambutvål.Handgjorda tvålar

 • SKU
  K33
  Pris 49kr 49.00
  eller Klarna Delbetalning
  3kr/mån (24 mån)
  out_of_stock Tillfälligt slut
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Denna tvål är perfekt om du har problem med akne eller eksem. Den rengör blockerade porer i huden, utmärkt även för eksem och är en av de bästa naturliga aknetvålar som finns idag. Den fungerar så bra eftersom den innehåller aktivt bambu träkol tillsammans med glycerin. Den har vårdande ingredienser 100% ren naturprodukt, rikt löddrande och en silkeslen konsistens. Bra även för spruckna hälar. Även kallad Black diamond.

Hur fungerar det? Vilka är användningsområdena för Bamboo Charcoal Soap?
Bamboo Charcoal Tvål är ett naturligt desinfektionsmedel och rengöringsmedel.
Den fungerar också mycket bra för att rensa fläckar och döda hudceller på huden och för återfuktande av huden, särskilt vintertid.

Bamboo Charcoal Soap har massor av eteriska oljor som hjälper till att stärka huden och få det att se fastare,renare och helt naturlig produkt, utan negativa effekter av kemikalier och färgämnen.

Tvålen är handgjorda och är en "grön" val sedan dess skum och lödder innehåller endast naturliga ingredienser. Bamboo Charcoal tillför också  en stark lödder som är motsvarigheten till ett mini-spa gyttjebad i ditt eget hem. Bamboo Charcoal Soap är bäst för normal till fet hud.

ca.50 gr.
OBS! Tvålen kan skilja sig i formen och ej som på bilden.

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik