Alkoholproblem

 • SKU
  K31
  Pris 99kr 99.00
  eller Klarna Delbetalning
  5kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Alkoholproblem, sluta med alkohol
Bryt alkoholgisslet! Kanske Du har funderat på eller t o m bestämt Dig för att det nu måste bli en ändring på Ditt alkoholintag? Den här självhypnos-CDn leder Dig in ett lugn, som är värdefull när man vill bryta en ovana.
Den leder Dig också in till Din innersta sanning och hjälper Dig nå den befrielse som Du är värd. Ofta, ofta har man andra olika problem, kan vara med sin fysik, men också med relationer och mycket annat. Inte sällan när man spårar sitt beteende kan då man finna att man dricker för mycket.

Betänk att för många människokroppar är väldigt lite alkohol, ändå för mycket. Konsumtion som ligger bortom kontroll medför ångest, självförakt ja, ren destruktivitet vad gäller hela livssituationen. Däremot får den som slutar, en förhöjd självkänsla, åtnjuter beundran, för visst beundrar alla en som har "lagt av"! Sluta lura Dig själv på livet, tag kontroll och passa på att se skönheten med klara ögon medan Du är här.

Lyssna på skivan varje dag, den får Dig till ny styrka! I denna djupavslappning och självhypnos ges Du suggestioner som hjälper till i Ditt beslut att sluta med all alkohol. Din inre sanning, hur Du vill leva Ditt liv står strålande klart och med självhypnos blir det enkelt att genomföra.
 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik