Bambuhandduk badhandduk

 • SKU
  A12
  Pris 129kr 129.00
  eller Klarna Delbetalning
  6kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Bambuhandduken har ett tungt och härligt fall och känns otroligt mjuk och behaglig mot huden.


Bambuns egenskaper är intressanta! Handduken absorberar 7 gånger mer än en bomullshandduk. Materialet är i sig själv antibakteriellt och därför blir det aldrig dålig lukt i handduken, inte ens efter att legat kvar i träningsbagen!


Den pryder sin plats i badrummet men fungerar också utmärkt för träningen och resan. Jag brukar ha handduken som badlakan när jag reser. Det räcker eftersom den absorberar så mycket. Färg: Naturvit.


Tvätta badlakanet i maskin i 40 grader. Häng för att torka.Torktumling gör att badlakanet krymper och blir något kompakt så det brukar jag unvika

Bad Handduk vit 70x140 cm.

Bambu tyg är mer absorberande än bomull och är naturligt antibakteriell, andas och svalkar . Du kommer att finna att de tar ett par tvättar för att få full uppsugningsförmåga, då får den en otrolig absorbering och är superskön att använda! Bambu är ett miljövänligt fiber. Det är en förnybar resurs med en mycket kort tillväxt cykel och det är odlas utan konstgödsel eller bekämpningsmedel

Den absorberar så mycket som 7 gånger mer än normal fiber. Antibakteriell och hygienisk .

Maskintvätt 40°C eller 60°C, viktigt att centrifugera på låga varv (600-800 varv), kan med fördel torktumlas. Bambuhanddukarna är 'lättvättade', dvs smutsen sitter inte så hårt fast vilket gör att de blir rena även på lägre temperaturer. Därför kan tvätt i 40°C räcka.

Material.70% bambu 30 % bomull

Vikt.ca. 400gram

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik