Bebisfot feet mask Exfoliating socks

 • SKU
  D32
  Pris 139kr 99kr 139.00
  eller Klarna Delbetalning
  6kr/mån (24 mån)
  out_of_stock Tillfälligt slut
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Feet Mask.Baby foot

Fixa mjuka, lena fötter med feet mask, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Det är en japansk världssuccé.

Feet Mask träs på fötterna under 2 timmar – en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att ”fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.

Den viktigaste ingrediensen i feet mask är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort.Feet mask innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.

Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

Så här använder du Baby Feet Mask:

Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner allergier. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär 2 timmar. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.

Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Feet Mask-inpackning på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.

Behåll plaststrumpan på i ca 2 timmar tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Feet Mask. När 2 timmar har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.

5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.

Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.
 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik