Fat Blocker

 • SKU
  ID-957
  Pris 249kr 249.00
  eller Klarna Delbetalning
  11kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Med Fat Blocker kan du slarva med fet mat utan att känna dåligt samvete. Fat Blocker innehåller NeOpuntia som minskar kroppens upptag av fett. Perfekt för dig som vill ha en sund viktkontroll.

Fat Blocker (NeOpuntia):
– Blockerar upp till 28 % av det fett du äter under en måltid
– Perfekt för en naturlig viktkontroll
– 100 % naturlig fettbindande fiber
– Har genomgått flera vetenskapliga studier

Fat Blocker är en nyttig nyhet som minskar ditt fettupptag! I flera studier har den aktiva ingrediensen NeOpuntia visat sig reducera kroppens upptag av fett. Studier visar även att NeOpuntia har en positiv effekt på kolesterolet.

Eftersom vi sällan gör av med allt det fett vi får i oss via kosten lagras det för framtida behov och vi går upp i vikt. Genom att Fat blocker innehåller NeOpuntia, en rakt igenom naturlig fettbindande fiber, absorberar det en del av det intagna fettet. Det gör att fett kan passera genom kroppen utan att tas upp och lagras.

NeOpuntia som ingår i Fat Blocker är en unik och patenterad fettbindande fiber från fikonkaktus, Opuntia ficus-indica. Det är en helt naturlig fiber avsedd för viktkontroll, och det höga innehållet av specialfiber hjälper till att hålla en balanserad livsstil.

Fat blocker är idag en av få produkter på svenska marknaden som innehåller NeOpuntia.

Fyra vetenskapliga studier
» 2001: En studie av den fettbindande kapaciteten av NeOpuntia vid passage genom en mag-tarm-modell. NeOpuntia absorberade 28,3 % av den totala mängden fettsyror under det 4 timmar långa laboratorieförsöket.

» 2003: En dubbel blindstudie utförd på en grupp frivilliga försökspersoner visade att de som fick NeOpuntia minskade fettupptaget med 27,4 % gentemot placebo. Inga följdverkningar observerades under studien.

» 2004: En jämförande studie av den fettbindande kapaciteten av chitosan (fiber från skaldjur) och NeOpuntia vid passage genom en mag-tarm-modell. Studien visade att chitosan inte hade någon effekt medan biotillgängligheten (upptagsförmågan) av fettsyror för NeOpuntia minskade med 28,3 %.

» 2005: Effekten av NeOpuntia bekräftas igen. Intag av en mindre mängd NeOpuntia i samband med en traditionell amerikansk frukost reducerade fettupptaget med i genomsnitt 23 %.

Tips: Om ditt mål är att gå ner i vikt kombinera Fat Blocker med Fat Burner för ännu effektivare resultat.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Rekommenderat intag: 3 tabletter, 1–3 gånger dagligen. Sväljs hela tillsammans med vatten 15–60 minuter efter intag av fettrik måltid.

Innehåll per 3 tabletter: NeOpuntia (Opuntia ficus-indica) 1200 mg.
 


Ingredienser: Opuntia ficus-indica, isomalt, carboxymethylcellulosa, vegetabiliskt magnesiumstearat, silica.

Förpackning: 90 tabletter (motsvarar 30 intag).

Obs! Du bör inte ta  Fat blocker inom 2 timmar före/efter att du tagit ett tillskott av fettlösliga vitaminer (A, D, E och K) och/eller tillskott av essentiella fettsyror som t.ex. omega-3. Fat blocker rekommenderas inte till barn, gravida eller ammande kvinnor.

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik