Himalayan Goji Berry Body Milk 150ml

 • SKU
  A21
  Pris 129kr 129.00
  eller Klarna Delbetalning
  6kr/mån (24 mån)
  out_of_stock Tillfälligt slut
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Gojibär har använts till traditionell kinesisk medicin i över 2000 år, anses vara världens mest kraftfulla anti-aging effekt . Daglig användning, förbättrar huden tack vare dess kraftfulla anti-aging effekt som bildar nya celler och gör huden mjukare och mer elastisk. Den är naturligt och ofarligt mot huden på kroppen.

Produkten är fri från oljor och den lämnar inte huden fet alls, på grund av dess höga genomträngande effekt. Krämen innehåller Aloe Vera och återfuktande faktorer som skyddar huden under hela dagen. Goji bär är en unisex produkt som lämpar sig för alla hudtyper. Särskilt lämplig för mogen hud.

Instruktioner för användning: Den är idealisk för användning efter duschen och se till att huden är ren och torr. Applicera med lätta cirkulerande rörelser för att främja bättre penetration av grädden. Dess konsistens och doft ger en behaglig känsla av komfort och välbefinnande, utan att lämna några fula glansiga fläckar på.

Köp Himalayan Goji Berry Body Milk 150ml till bästa pris. Himalayan Goji  är en kroppsmjölk och har en dermo-stimulerande, antioxidant och anti-åldrande egenskaper. Himalayan Goji Berry Body är lämplig för alla delar av kroppen. Himalayan Goji bär kroppslotion innehåller aloe vera, nyponolja, avokado och Karité smör. Himalayan Goji bär kroppsmjölk slappnar och stramar upp din hud. Använda Himalayan Goji bär kroppsmjölk på daglig basis förbättrar hudens cellmetabolism. Himalayan Goji bär kroppsmjölk är en mycket effektiv anti-aging kosmetiska som påskyndar tillväxten av nya celler, vilket gör att huden blir mjukare och mer elastisk. Himalayan Goji bär kroppsmjölk föryngrar huden i ansiktet och halsen naturligt. Himalayan Goji bär kroppsmjölk tillverkas i Spanien och har testats kliniskt. Vi ger dig de bästa anti-aging krämer till bästa pris

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik