Hunger Control

 • SKU
  ID-954
  Pris 249kr 249.00
  eller Klarna Delbetalning
  11kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Hunger Control – Dämpa hungern för effektiv viktminskning

Hungern är din största fiende när du vill gå ner i vikt. Hunger Control är en superfiber som sväller kraftigt i magen och dämpar effektivt hungern.

Ta Hunger Control före måltid för att minska hungerskänslorna och behovet av att äta. Det blir då lättare att kontrollera hur mycket du äter samt att undvika småätande.

Hunger Control (fenugreekfiber):
– Ger snabbt långvarig mättnadskänsla
– Hunger Control är en bra hjälp för effektivare viktminskning
– Minskar upptaget av kolhydrater i maten
– Sänker GI-värdet i mat om det tas före måltiden

Hunger Control innehåller en naturlig och helt luktfri superfiber som sväller kraftigt i magen och skapar en långvarig mättnadskänsla.

Hunger Control sänker GI-värdet i samband med måltid
I studier har fibrerna i Hunger Control visat sig ge effektiv mättnadskänsla samtidigt som det reglerar upptaget av kolhydrater i maten. Superfibern medverkar till att sänka det glykemiska indexet (GI) – enkelt beskrivet omvandlar Hunger Control snabba kolhydrater till långsamma. Detta gör Hunger Control till det perfekta hjälpmedlet för effektiv viktminskning.

Hunger Control är också bra vid halsbränna genom att den binder vatten och bilder ett skyddande lager längs med magens kanter. Genom att fibrerna i Hunger Control håller igång tarmarna under viktminskningen bidrar de även till en bättre magtarmhälsa.

Vad innehåller Hunger Control?
Hunger Control innehåller luktfri fenugreekfiber som sväller kraftigt i magen vid intag. Fibrerna i Hunger Control skapar på så sätt en skön och långvarig känsla av mättnad. Eftersom fibrerna inte innehåller någon energi och inte bryts ner av kroppen blir du mätt utan att risk för att kroppen lägger på sig mer vikt.

Hunger Control kan kombineras med Fat Burner för att åstadkomma en riktig superkur för viktminskning.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Rekommenderat intag: 2 kapslar, 1 – 3 gånger dagligen, ca 30 minuter före måltid. Intas tillsammans med ett stort glas vatten.

Innehåll per 2 kapslar: Luktfri fenugreekfiber 1500 mg (totalt fiberinnehåll minst 85 %).

Ingredienser: fenugreekfiber, gelatin, vegetabiliskt magnesiumstearat, titandioxid.

Förpackning: 60 kapslar (motsvarar 30 intag av Hunger Control).

Obs! Fenugreek är besläktad med jordnöt och kikärta. Personer med allergi mot dessa bör vidta försiktighet vid intag av Hunger Control.

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik