Massagetofflor med zonterapi

 • SKU
  M1
  Pris 299kr 299.00
  eller Klarna Delbetalning
  13kr/mån (24 mån)
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

L (42-43) och M (40-41) slutsålt

Storlekar S (38-39), M (40-41), L (42-43).

AKU Health Care Foot Massage Slippers är kvalitetstofflor för magnetisk-
akupressur som ger terapi åt hela kroppen, genom fotsulorna. AKU-tofflorna fungerar enligt principerna för akupressur och zonterapi samt för magnetterapi FÖR ATT HELA DIN KROPP SKA MÅ BRA. De stadiga TOFFEL formade skorna är ett av de mest naturliga sätten att sköta om sin kropp. De nedre extremiteterna, framför allt fötterna, är viktiga eftersom de bär upp din kroppstyngd nästan alltid när du är vaken och de för Dig dessutom framåt i livet. Samtidigt fungerar dina fötter som zonterapicentra, för dina fotsulor har ungefär 60 akupunkturpunkter som kan användas för att ge terapi åt hela kroppen samtidigt som du lever ditt vanliga vardagsliv. Det finns totalt 12 magnetiska akupressurknappar och 70 masserande akupressurknappar på AKU-skorna. När du har AKU-skorna på fötterna behandlas akupunkterna i dina fotsulor av de 82 akupressurknapparna utan biverkningar, var och när helst du än rör dig.
Verkningen av AKU-fotmassagen grundar sig på en samverkan av kinesisk akupressur och magnetterapi:
Akupunkterna i fotsulan påverkar genom nervsystemet de organ som befinner sig i vissa zoner i kroppen. Funktionen hos de organ som motsvaras av vederbörande zon normaliseras och kommer i balans tack vare den stimulering som kommer av att knapparna behandlar akupunkterna = de zonterapeutiska områdena. Detta stimulerar den hormonella aktiviteten i kroppen och gör att eventuella spänningar släpper kroppen återbalanserar dina energiflöden. Det här medför en känsla av stillhet och ro. Ditt sinne lugnas och du mår bättre.

De terapeutiska verkningarna av AKU-skorna:
Terapin aktiverar kroppens energiflöden och gör både blod- och lymfomloppet bättre. Din ämnesomsättning blir bättre och kroppen gör sig av med fler orenheter. Användning av AKU-skorna ger dig välbefinnande och piggar upp dig samt lättar de symptom på stress och spänning som följer av ett hektiskt liv och påfrestningar. Tack vare den känsla av lugn som du uppnår kan du sova bättre och somnar lättare. Vardagslivet flyter mer bekvämt och effektivt.
Rekommendationer för användning:
Använd tofflorna under korta stunder i början. Efter att du vant dig kan du gradvis förlänga användningstiden till 15 - 45 minuter. Effekterna av de magnetiska AKU-skorna kan i början upplevas som starka och de kan ge olika känslor hos olika individer. Det här är normalt och genom att förlänga användningstiden gradvis kan var och en finna sin egen användningsrytm för AKU-skorna. AKU Health Care Foot Massage Slipper tofflorna är magnetiska akupressurtofflor av kvalitet som ger terapi åt hela din kropp. De fungerar enligt principerna för akupressur och zonterapi samt magnetterapi
FÖR ATT HELA DIN KROPP SKA MÅ BRA.

Storlekar: S,M,L

Storlekar S (38-39), M (40-41), L (42-43).

 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik