Ögonfrans Behandling Talika Lipocils Gel

 • SKU
  A22
  Recensioner (1)
  1 5
  Pris 199kr 199.00
  eller Klarna Delbetalning
  9kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Talika - Lipocils Eyelash Conditioning Gel 10ml.

Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel är en ögonfransgele med borste, som ger dig naturligt långa och fylligare ögonfransar på 28 dagar. Redan efter de första appliceringarna ser du en positiv effekt på dina ögonfransar; de blir glänsande och blanka. Efter avslutad behandling på 28 dagar har dina fransar blivit upp till 2,5 mm längre!

Lipocils bygger på naturliga ingredienser och irriterar inte ens de mest känsliga ögon, vilket gör den passande även för kontaktlinsbärare.

Användning:
Använd två gånger dagligen, morgon och kväll, under de första 28 dagarna, efter det en gång per dag. Rengör fransarna noggrant före applicering. Applicera sedan Lipocils direkt vid basen av ögonfransen så att produkten kan tränga ned i hårroten. Låt verka någon minut innan du applicerar eventuell mascara.

Nyckelingredienser:
Sojalecithin - liposomkälla,
Trollhassel - anti-inflammatorisk, läkande och mjukgörande effekt,
Allantoin - återfuktar ögonfransen

Storlek: 10 ml 

Under normala omständigheter når våra ögonfransar aldrig sin fulla längd; de faller av, blir svaga och bryts pga föroreningar, användande av makeup och makeupborttagning, mm.

jenny, onsdag 26 januari, 2011
Betyg: 
 5 av 5 stjärnor!
Gillar verkligen denna produkt! Redan efter några dagars användande känner jag att mina fransar blir starkare och mer \"spänstiga\" på något vis, detta gör att de även känns lite tjockare än innan. Efter några veckor tycker jag att fransarna blivit en aning längre, men inte extremt mycket. Dessa förändringar är inget jag tror andra märker, men jag själv upplever att mina fransar känns bättre. Jag tappar inte lika många fransar som förr och de känns mjuka men ändå starka. Resultatet syns mest när jag har mascara på mig, fransarna ser liksom tätare och lite längre ut. Fransarna blir inte mörkare vad jag har märkt.Talika fungerar jättebra om jag tappat några fransar i rad så att det blir en liten glipa, de växer ut mycket snabbare när jag använder denna (dessutom händer det mer sällan att jag tappar flera samtidigt). Kom ihåg att vara duktiga och använda denna varje morgon och kväll i början (ca en månad), och sedan varje kväll efter det för att underhålla. Tuben räcker länge, jag har haft min(a) i ca ett halvår.Det är ingen mirakelprodukt som gör dina fransar dubbelt så långa, men de får dina fransar i sin bästa form. Det är som balsam/inpackning för fransarna. Bra investering efter allt slitande med mascara och tvättning. Rekommenderar Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel!

Rekommenderas till: Alla som vill ta hand om sina fransar
Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik