Rumbot robot dammsugare

 • SKU
  O14
  Pris 2 ,990kr 3 ,199kr 2990.00
  eller Klarna Delbetalning
  128kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad FRI FRAKT!
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

 

INTELLIGENT ROBOT
Roboten är full av sensorer som gör det möjligt att undvika hinder som stolsben, soffor eller väggar. Den rör dig i olika rörelsemönster: rakt fram, längs väggen eller i en spiral.
Den innehåller också fjärrkontroll.

Låt laddaren stå på en lättillgänglig plats för då kommer roboten att finna den när den behöver ladda batteriet. Rumbot har ett uppladdningsbart batteri av 14,4 V 1800 mAh Ni-MH med ett batteri intervallet ca 60 minuter och en laddningstid av cirka 8 timmar.

Om du inte vill att roboten att gå in i ett särskilt rum, det gäller bara att använda sin innovativa sköld. Denna sköld avger en signal som kommer att förhindra roboten från att gå in i rummet. Lägg den i en korridor, i en tröskel eller i ett rum för att förhindra Rumbot från att gå utöver dem.

Rumbot sopar och dammsuger hela golvet i ditt hus utan att du behöver oroa dig för något. Dess bas innehåller två roterande borstar med långa tänder som kan uppnå små hörn. Kombinerat med sin höjd på endast 9,5 cm, de gör det möjligt för roboten att täcka nästan hela ytan på ett genomsnittligt hem.
Den roterande rörelsen av borstarna har utformats för att dra smutsen till mitten av roboten, där den kommer att absorberas av en kraftfull robot. Det kommer alla att vara kvar i en soptunna med ett filter av 0.6L kapacitet, enkel att avlägsna och tömma.

Rumbot inkluderar batteri och laddare. Fjärrkontrollen fungerar med två AAA-batterier (ingår) och skölden med 2 D 1,5 V-batterier (ingår ej). Handboken finns på engelska och spanska. Det är viktigt att du vet hur roboten fungerar, så läs noga instruktionerna innan du använder den.

Diameter: 36cm. Höjd: 9,5 cm
Energiförbrukning av roboten: 25W
Uppladdningsbart batteri: 14.4V 1800mAh Ni-MH
Laddare:18V 350mAh

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik