Sluta röka II

 • SKU
  K31
  Pris 99kr 99.00
  eller Klarna Delbetalning
  5kr/mån (24 mån)
  in_stock Finns i lager
 • Fraktkostnad 39kr
  Fraktfritt vid köp över 500 kr

Sluta röka II
"Rökfritt hus" : rökfri, rökavvänjning, ickerökare.

Du är värd ren luft! Att bryta en vana, ett beroende, kräver ett beslut. Ett bestämt beslut. Men om Du har bestämt Dig har Du kommit en mycket god bit på väg. På denna väg kan emellertid behövas stöd från tid till annan. Att använda självhypnos ger suverän hjälp. Du får bilder som hjälper Dig stå fast vid beslutet, bilder och tankeställare som gör det självklart att Du vill låta bli även i prövningens stund. Den inbäddade och fullständiga djupavslappningen hjälper också till att hålla Dig lugn och inte stressa upp så lätt, vilket kan vara skönt att veta särskilt den första veckan.

Den här CD-skivan kan man använda enbart, men den lämpar sig utmärkt att kombinera med "Det är Du som Bestämmer" och "Sluta röka". Du kan alltså beställa hela paketet på en gång: Sluta röka x 3. Se länken här intill.

Alla tre kan alltså köpas samtidigt och Du får då ett paketpris! Bra förslag, eftersom man behöver lyssna varje dag i början - det blir mer varierande och täcker in ett större spektrum av Din föreställningsvärld. Om Du inte är helt säker på att Du ska sluta röka nu, och välja att vara en (mycket) stolt icke-rökare, så köp inte den här CDn.
 

Det finns för tillfället inga recensioner. Logga in för att skriva en egen recension.

Frågor & Kommentarer
Skriv din fråga eller kommentar
e-butik