FRI FRAKT VID 500 KR - FRAKT 39 KR
LEVERANS 1-2 DAG
TRYGG E-HANDEL
ÖPPET KÖP 14 DAGAR
 Fotbollsbord Soccer World
 Fotbollsbord Soccer World  Fotbollsbord Soccer World

Fotbollsbord Soccer World


Artikelnummer: R34-200
 
SEK: 499:-
Antal
Springs Table Football 12 Spelare
Fantastisk leksak och en perfekt presentidé för varje ung fotbollsfan. Det finns ingen åldersgräns. Fotbollsbordet är också ett realistiskt och engagerande spel för fäder och farfar! De kommer gärna att leka med sina barn - vem vinner? Barnens fotbollsbord tränar koordination mellan ögon och hand och utvecklar strategiskt tänkande. Fotbollsspelet är designat för 2 personer - du kan placera leksaken på bordet eller på golvet och spendera timmar på att passera bollen och göra mål. Denna fotbollssats för barn innehåller 22 fotbollsspelare från toppen av fotbollsvärlden. De är uppdelade på två lag. Tack vare våren kan varje spelare fånga bollen och sparka den mycket långt. Att få ett mål är dock inte så enkelt - målet försvaras av försiktiga målvakter som kan kontrolleras med speciella spakar placerade på planytan. Du kan skriva ner varje mål som görs på resultattavlan, vilket också låter dig hålla reda på spelets resultat. Du kan placera två flaggstänger på ytan av fotbollsbordet och fästa flaggorna runt lagen på lagen. Denna leksak gör att alla unga fotbollsälskare kan utveckla sin passion. Om dina barn följer alla matcher med trångt andetag, stödjer deras favoritlag eller drömmer om att bli en professionell fotbollsspelare i framtiden - detta fotbollsbord är ett absolut måste-ha. Fotbollsbordet är en fantastisk leksak som garanterar timmar med mycket roligt tillbringat med kamrater eller familjemedlemmar. Fotbollsbordet är också ett perfekt alternativ för traditionella, massiva fotbollsbord som tar mycket plats och inte är designade för yngre spelare.
  
UTVECKLAR PASSION - det är en fantastisk leksak för alla fotbollsfan.
INTEGRATERA MED PERSONER - bordfotboll är ett bra sätt att spela tillsammans med vänner.
NO AGE LIMIT - du kan spela oavsett hur gammal du är. Barn kan leka med sina pappor eller till och med barnbarn. Alla kommer att ha mycket roligt!
REALISTIK - det finns 22 fotbollsspelare i spelet, precis som i riktiga fotbollsmatcher.
SPECIFIKATION - antal fotbollsspelare: 22, ålder: 4+, mått (längd / bredd / höjd): 50/36/10 cm, vikt: ~ 800 g, set innehåller: 22 fotbollsspelare på fjädrar (22 fotbollsspelare och 2 målvakter), 2 flaggstänger, uppsättning av 24 flaggor att fästa.
Vippon AB     Per Mårtens väg 5     266 97 HJÄRNARP     Kundtjänst tel: 0431- 550 446     Org nr: 556790-4916
Powered by
Talex e-handelssystem