FRI FRAKT VID 500 KR - FRAKT 39 KR
LEVERANS 1-2 DAG
TRYGG E-HANDEL
ÖPPET KÖP 14 DAGAR
 Sluta röka III

Sluta röka III


Artikelnummer: K31-28
 
SEK: 99:-
Antal

Sluta röka III
Sluta röka - Det är du som bestämmer!
Det är Din kropp, Ditt liv och Ditt beslut, det är Du som bestämmer!

Att bryta en vana, ett beroende, kräver ett beslut. Ett bestämt beslut. Men om Du har bestämt Dig har Du kommit en mycket god bit på väg.
Det är Du och ingen annan som har beslutanderätt över om Du ska röka eller inte. Du har bara detta livet: Det Du har nu är inte en repetition på så sätt att Du i reserv sedan har en andra chans att tillåta Dig själv ynnesten att slippa en sjuklig och förgiftad kropp med hosta, allergier och kanske KOL. Det är nu som gäller. För den som inte passar på nu - för den är det kört. Den fullständiga djupavslappningen med inbäddade suggestioner om ett välskött och rökfritt liv hjälper också till att hålla Dig lugn och inte stressa upp så lätt, vilket kan vara skönt att veta särskilt den första veckan.

Den här CD-skivan kan man använda enbart, men den lämpar sig utmärkt att kombinera med "Bli rökfri" och "Rökfritt hus". Titta under rubriken "Programpaket" uppe till vänster!

Alla tre kan alltså köpas samtidigt och Du får då ett paketpris! Bra förslag, eftersom man behöver lyssna varje dag i början - det blir mer varierande och täcker in ett större spektrum av Din föreställningsvärld.

Om Du inte är helt säker på att Du ska sluta röka nu, och välja att vara en (mycket) stolt icke-rökare, så köp inte den här CDn.
 

Vippon AB     Per Mårtens väg 5     266 97 HJÄRNARP     Kundtjänst tel: 0431- 550 446     Org nr: 556790-4916
Powered by
Talex e-handelssystem