FRI FRAKT VID 500 KR - FRAKT 39 KR
LEVERANS 1-2 DAG
TRYGG E-HANDEL
ÖPPET KÖP 14 DAGAR
 Viktkontroll del 2 (av 5)

Viktkontroll del 2 (av 5)


Artikelnummer: K31-33
 
SEK: 99:-
Antal

Viktkontroll del2 (av 5)
Tag kontroll över matvanorna!

Del 2 (av 5)
Ett program för viktminskning, som inte innebär bantning utan som arbetar utifrån den faktiska sanningen:
Det är varje dags normala ätande som behöver justeras. Matvanorna.
Alla vet, att under bantning ställer kroppen in sig på sparlåga, eftersom den ”tror” att det är svält. Då förbränns inte så mycket av överskottsfettet som vi skulle vilja. Och sedan, när vi inte orkar svälta oss mer, då blir reaktionen ofta att vi vräker i oss. Kroppen, som är van (tror) att det är svält ibland, den sparar på fettdepåerna i ren självbevarelsedrift, och för varje gång ökar därför vikten istället. Känns det igen? Om man verkligen vill minska i vikt är detta alldeles uppenbart inte en bra strategi. Nej, den är rentav urdålig. Det är bara att erkänna. Vad som däremot behövs är, att vi i vardagen alltid äter vad vi behöver. Varken mer eller mindre. Detta innebär inte alls någon uppoffring på något sätt, man blir inte hungrig, inte ens "sugen". När kroppen får den näring den behöver från riktig, vanlig mat i lagom mängd, mår den bra. Sparlågan går inte igång, utan det sker en jämn förbränning. Det innebär att vikten minskar efterhand, säkert och konsekvent.
En normal och sund matvana får till följd att vikten inte far upp och ner som en jojo (inte blodsockret heller, för den delen!), och även humöret och välbefinnandet blir jämnt och skönt. Varje del är fristående och Du kan därför med fördel börja med att beställa hem bara en cd i taget och därefter fortsätta med de andra i nummerordning en och en vartefter. Du märker resultat redan efter första delen. De andra delarna tar Du sedan i tur och ordning efter varandra (varje del bygger på den föregående). Skulle Du tröttna under resans gång slutar Du bara att beställa fler, Du har ju ändå haft nytta av dem Du köpte!
Det kompletta programmet består av inalles 5 delar – och ska helst ta minst lika många veckor att gå igenom. Det kanske känns bra att ta hem en skiva per månad? Det går alldeles utmärkt!

Om Du väljer att köpa viktcd:na en och en (istället för Viktkontroll.3 eller Viktkontroll.5) kommer vi att överraska Dig med en bonus när Du är i slutet av programmet. Men kom ihåg: Du måste beställa dem i tur och ordning. Inte bara ger de suggestioner om hur du tar kontroll över ditt förhållningssätt till mat och ätande, utan de stärker också din vilja till att motionera. Den djupa avslappningen som självhypnos alltid innebär, hjälper dig att vara balanserad i sinnet, allt blir så mycket lättare då! Varför är dessa självhypnosprogram med flera delar, och ska hålla på i flera veckor? Förklaring får Du här>>
 

Vippon AB     Per Mårtens väg 5     266 97 HJÄRNARP     Kundtjänst tel: 0431- 550 446     Org nr: 556790-4916
Powered by
Talex e-handelssystem