FRI FRAKT VID 500 KR - FRAKT 39 KR
LEVERANS 1-2 DAG
TRYGG E-HANDEL
ÖPPET KÖP 14 DAGAR
 Vridsits Snurrsits
 Vridsits Snurrsits  Vridsits Snurrsits

Vridsits Snurrsits


Artikelnummer: M64-1
 
SEK: 349:-
Antal
Tillfälligt slutsåld

• Mycket bekvämt och säkert!
• Snurrar i båda riktningarna!
• Perfekt för dig med värk i ben och rygg - och för reumatiker!
• Inget stretande - inget problem!
• Enklare för äldre och handikappade!
• Skönt stoppad!

Nu kan du enkelt gå i och ur bilen på ett enkelt sätt - utan onödig ansträngning. Den smarta snurrsitsen lägger du bara ovanpå ditt bilsäte och sätter dig ner - snurra nu bara in benen under instrumentbrädan! Den har en övre dyna som snurrar precis som du vill i båda riktningarna.
Perfekt för dig med värk i ben och rygg, för äldre, för rörelsehindrade och för reumatiker. Den är skönt stoppad och håller för tyngder upp till 150 kg. Lika bra för fram- som för baksäten. Säker och stabil konstruktion. Mycket komfortabel. ca.40 cm diameter.2 cm tjock. Ingen installation krävs! Beställ gärna fler snurrsitsar så du har till både förar- och passagerarsäten!
 färg. Svart/grå

Vridsitsen Easyturns finurliga konstruktion med två skivor som roterar oberoende av varandra underlättar för alla oavsett om man har en rörelsebegränsning eller inte att ta sig in och ut ur t ex bilen. Den underlättar också vridmomentet när man ska sätta sig på en stol eller vid sänggående. Den är bekväm att sitta på och enkel att använda. Användandet av Easyturn minskar belastning på knä, höfter och rygg för den som använder den. Antistatisk vid leverans. Tvättas i max 40°. Färg: Grå. Maxvikt: 140 kg, Gjord i velour och 100% nylon
 

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Vippon AB     Per Mårtens väg 5     266 97 HJÄRNARP     Kundtjänst tel: 0431- 550 446     Org nr: 556790-4916
Powered by
Talex e-handelssystem